امروز : دوشنبه پنجم آذر 1403
اداره امور تغذیه

اداره ­تغذیه با هدف تامین غذای دانشجویان،کارکنان واساتید و نظارت علمی برکیفیت وکمیت آن فعالیت می نماید .دراین راستا کارشناسان مربوط مواداولیه ورودی را ازلحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و برکلیه مراحل تهیه وآماده سازی وپخت وتوزیع غذا نظارت دارند لذا آنچه حائزاهمیت است اینکه کارشناسان ازهیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم دریغ نمی­کنند. تلاش مسئولان اداره امور تغذیه و مدیریت امور دانشجویی همواره در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویی در هر سه وعده صبحانه، نهار و شام بوده است.

معرفی سلف غذاخوری

مساحت کل: 600 متر مربع 
سلف برادران: 200متر مربع 
سلف خواهران و اساتید:160 
سردخانه:47/5 متر مربع 
آشپزخانه:137.5 متر مربع ž
بوفه:55 متر مربع ž
تعداد صندلی در سلف برادران:202
تعداد صندلی در سلف خواهران:129 

نحوه رزرو غذا:

دانشجویان عزیز بایستی از طریق پرتال هر هفته نسبت به رزرو غذا برای هفته بعد اقدام نمایند، لازم به ذکر است رزرو غذا در طول هفته امکان پذیر نمی باشد و وعده های غذایی هر هفته بایستی از هفته قبل رزرو شده باشد.

لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید: 1-ساعت توزيع غذا از ساعت 12:00 تا 14:00 مي باشد.
2- بسيار مهم است که دانشجويان گرامي بدانند نوع غذايي که رزرو شده ممکن است در شرايط اضطرار تغيير کند و اين کار خلاف قوانين نمي باشد.

دسته بندی غذاها بر اساس نوع هزینه:

طبق مصوبه جلسه رؤسای اداره تغذیه دانشگاه های منطقه چهار کشور به شماره 5038/98 مورخ 98/06/12به سه دسته پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه تقسیم و نوع غذا در هر دسته مشخص گردید.

مشخصات کارشناس امور تغذیه:

کارشناس امور تغذیه: آقای ملک لی شماره تلفن امور تغذیه: 36169000- 025 داخلی 435