Home
[ English ]
[ Arabic ]
امروز : دوشنبه پنجم آذر 1403
دانشجویان غیر ایرانی
غذا خوری ها
Toggle navigation
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
معرفی دانشگاه
اساتید
کتابخانه
آزمایشگاه ها و کارگاه ها
مجلات
پذیرش دانشجو
شرایط عمومی و اختصاصی
شهریه ها
رشته های تحصیلی
روند پذیرش
تقویم آموزشی
امور کنسولی
ثبت نام در سامانه سائورگ
صدور گذرنامه الکترونیک
صدور روادید تحصیلی
صدور اقامت تحصیلی
تمدید اقامت تحصیلی
خروج و مراجعت
خروج قطعی
تفاهم نامه با موسسات دارای مجوز
خوابگاه ها
غذا خوری ها
اماکن ورزشی
مرکز بهداشت
اینترنت
سوالات متداول
ارتباط با ما
اداره امور تغذیه
اداره تغذیه با هدف تامین غذای دانشجویان،کارکنان واساتید و نظارت علمی برکیفیت وکمیت آن فعالیت می نماید .دراین راستا کارشناسان مربوط مواداولیه ورودی را ازلحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و برکلیه مراحل تهیه وآماده سازی وپخت وتوزیع غذا نظارت دارند لذا آنچه حائزاهمیت است اینکه کارشناسان ازهیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم دریغ نمیکنند. تلاش مسئولان اداره امور تغذیه و مدیریت امور دانشجویی همواره در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویی در هر سه وعده صبحانه، نهار و شام بوده است.
معرفی سلف غذاخوری
مساحت کل: 600 متر مربع
سلف برادران: 200متر مربع
سلف خواهران و اساتید:160
سردخانه:47/5 متر مربع
آشپزخانه:137.5 متر مربع ž
بوفه:55 متر مربع ž
تعداد صندلی در سلف برادران:202
تعداد صندلی در سلف خواهران:129
نحوه رزرو غذا:
دانشجویان عزیز بایستی از طریق پرتال هر هفته نسبت به رزرو غذا برای هفته بعد اقدام نمایند، لازم به ذکر است رزرو غذا در طول هفته امکان پذیر نمی باشد و وعده های غذایی هر هفته بایستی از هفته قبل رزرو شده باشد.
لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید: 1-ساعت توزيع غذا از ساعت 12:00 تا 14:00 مي باشد.
2- بسيار مهم است که دانشجويان گرامي بدانند نوع غذايي که رزرو شده ممکن است در شرايط اضطرار تغيير کند و اين کار خلاف قوانين نمي باشد.
دسته بندی غذاها بر اساس نوع هزینه:
طبق مصوبه جلسه رؤسای اداره تغذیه دانشگاه های منطقه چهار کشور به شماره 5038/98 مورخ 98/06/12به سه دسته پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه تقسیم و نوع غذا در هر دسته مشخص گردید.
مشخصات کارشناس امور تغذیه:
کارشناس امور تغذیه: آقای ملک لی شماره تلفن امور تغذیه: 36169000- 025 داخلی 435