به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کتاب "فناوری نانو در گیاهان؛ اصول و روش ها" نوشته چیتارانجان کوله، د.ساکتی کومار، ماریا و خداکووسکایا با ترجمه دکتر نادیا محمودی خطیر، دکتر زهرا ناظم بکایی و دکتر خدیجه کیارستمی از اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.کتاب حاضر مفاهیم نانو تکنولوژی را در علوم گیاهی، به ویژه قابلیت آن را برای بهبود سیستم های غذایی و کشاورزی مورد بررسی قرار داده است. فرایند بهبود از طریق رویکردهای خلاقانه سازگار با محیط زیست انجام می شود و در نتیجه افزایش بهره وری گیاهان را در پی دارد. موضوعات کتاب شامل جنبه های مختلف نانو مواد از جمله خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی، روش های درمان، تشخیص و کمی سازی، روش های کمی سازی جذب نانومواد و انتقال و تجمع آنها در گیاهان است.