یکشنبه هجدهم خرداد 1399 ساعت 12:20 ق ظ
پیرو اطلاعیه قبلی معاونت آموزشی و پژوهشی در خصوص نحوه برگزاری کلاسهای عملی و امتحانات پایانی و نظر به بخشنامه شماره ۲/۳۵۶۷۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ وزارت عتف، موضوع برگزاری امتحانات به تفصیل مورد مداقه قرار گرفت و نهایتا با توجه به عدم بهبود شرایط بیماری کرونا و تبعات ناشی از آن و نیز عدم امکان اسکان دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی به جهت پیشگیری از هرگونه احتمال سرایت بیماری و در راستای رفع نگرانی خانوادههای محترم دانشجویان عزیز، مقرر گردید برگزاری آزمونهای پایانی نیمسال ۹۸۲ بصورت غیر حضوری انجام پذیرد. در این راستا نکات زیر لازم به ذکر است:
1. تاریخ شروع امتحانات مطابق ابلاغیه قبلی آموزش، از هفتم تیرماه به مدت دو هفته خواهد بود. تاریخهای جدید امتحانات در پرتال آموزشی دانشجویان اصلاح میشود.
2. ابلاغیه قبلی آموزش در خصوص زمان جلسات امتحانی لغو میگردد و مدت زمان هر جلسه امتحان طبق تشخیص استاد درس خواهد بود.
3. مبنای ارزشیابی هر درس، ترکیبی از روشهای مختلف شامل ارزشیابی از فعالیتهای کلاسی دانشجویان، کوییزهای اخذ شده، تمرینها تفصیلی، پروژهها و امتحانات تشریحی، تستی و شفاهی میباشد. طبعاً استاد درس مخیّر است از همه یا بخشی از این روشها برای اعلام نمره نهایی دانشجویان استفاده کند. در صورت تعریف پروژه درسی، ارائه پروژهها نیز بر بستر سامانه مدیریت آموزش مجازی دانشگاه انجام خواهد شد.
4. ضروری است اساتید محترم در زمان اعلام شده در برنامه امتحانات، با استفاده از یکی از شیوههای ارزشیابی اشاره شده، جلسه امتحان را در سامانه مدیریت آموزش مجازی دانشگاه تشکیل دهند تا برگزاری جلسه امتحان در موعد مقرر در سامانه ثبت شود. در صورت نیاز به برگزاری امتحان تکمیلی با سایر روشهای ارزشیابی غیر حضوری، توصیه میشود زمان اینگونه ارزیابیها با هماهنگی با دانشجویان کلاس و اطلاعرسانی از کانالهای ارتباطی مختلف، قبل از زمان اعلام شده در تقویم آموزشی باشد.
5. برای افزایش دقت آزمون غیر حضوری توصیه میشود از سئوالات چند گزینهای و با امکان چیدمان تصادفی سئوالات در سامانه مدیریت آموزش مجازی دانشگاه استفاده شود.
6. برای ارزشیابی مقطع کارشناسی ارشد، در کنار روش های فوق، از نوع آزمون در خانه (Take Home) نیز میتوان استفاده کرد. در این صورت، به نحوی برنامهریزی صورت گیرد که سئوالات به تناسب تعداد دانشجویان از تنوع برخوردار باشد.
7. در صورتیکه استاد درس تشخیص دهد روشهای اشاره شده در بند فوق برای ارزشیابی دقیق کلاس کافی نیست، با ارائه دلایل توجیهی خود و تصویب شورای آموزشی دانشکده، موضوع در شورای آموزشی دانشگاه بررسی شده و در صورت تصویب، زمان برگزاری آزمون حضوری تعیین و به دانشجویان اعلام خواهد شد.
8. کلاسهای عملی مربوط به آزمایشگاهها و کارگاهها طبق برنامه اعلامی قبلی آموزش و بصورت فشرده حضوری برگزار میگردند.
9. برای دانشجویانی که امکان حضور در دانشگاه برای شرکت در کلاسهای عملی را ندارند، امکان حذف دروس عملی فراهم است.
10. در مورد دروس تربیت بدنی و ورزش، در صورت صدور مجوز انجام فعالیتهای ورزشی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا تا شهریورماه، این کلاسها بصورت فشرده در شهریورماه برگزار میشود و برنامه زمانی آن از سوی شورای آموزش دانشگاه اعلام خواهد شد. در غیر این صورت، نمره درس بصورت ناتمام ثبت میشود.
11. با توجه به محدودیتهای بهداشتی، خوابگاهها و غذاخوری دانشجویی امکان ارائه خدمات را نخواهند داشت. در طول زمان برگزاری کلاسهای فشرده حضوری برای دروس عملی، بوفه دانشگاه با رعایت موازین بهداشتی آماده ارائه خدمات خواهد بود.
12. دانشجویانی که از شرایط فعلی بیماری کرونا متأثر شدهاند، در صورت تمایل میتوانند با ارائه دلایل توجیهی تقاضای حذف نیمسال دهند و با نظر مساعد شورای آموزش دانشگاه و در صورت نیاز کمیسیون موارد خاص دانشگاه، از حذف نیمسال بدون احتساب در سنوات برخوردار شوند.
با آرزوی سلامتی و موفقیت در ارکان مختلف زندگی برای کلیه دانشجویان عزیز