در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین پوررضا به برگزاری جلسات هم اندیشی اساتید دردانشگاه ها بسیار تاکید کرد. وی افزود: برگزاری جلسات هم اندیشی به ویژه برای اساتید گروه معارف بسیار لازم و ضروری است.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم گفت :جایگاه اصلی کرسی های آزاد اندیشی در کلاسهای معارف است. اگر کلاس های معارف بدون کرسی های آزاد اندیشی باشد نتیجه مطلوبی که مد نظر است، حاصل نمی شود.
حجت الاسلام و المسلمین پوررضا افزود:در راستای تقویت گروه معارف برنامه گفتگوی ماه طراحی شده است که با نگاهی نو و جوان گرایانه مباحث تخصصی معارفی را مورد و بررسی قرار می دهد.
در ادامه دکتر رضایی نور ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اساتید گروه معارف دانشگاه صنعتی قم گفت : یکی از ویژگیهای مثبت دانشگاه صنعتی قم حضور اساتید جوان، نخبه و انقلابی ،دانشجویان فعال و پویا و کارکنان هدفمند و با انگیزه است که فرصت بسیار خوبی را برای این دانشگاه فراهم کرده است.
رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: با توجه به نیاز استان و پتانسیل های این دانشگاه ، طی برنامه ریزی های صورت گرفته درافق 1400 از لحاظ علمی،پژوهشی، فرهنگی ، تعداد دانشجویان، اساتید و رشته های تحصیلی دانشگاه صنعتی قم پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.
وی سطح علمی اساتید گروه معارف دانشگاه صنعتی قم را بالا دانست و افزود: اکثر اساتید گروه معارف یا سطح چهارحوزه هستند و یا دانشجوی این سطح می باشند. وی خاطر نشان ساخت: برگزاری جلسات معرفت افزایی ، دانش افزایی و هم اندیشی اساتید و کارکنان از جمله برنامههای معارفی دانشگاه می باشد.
دکتر رضایی نور تقویت کرسی های آزاد اندیشی و ساماندهی اساتید گروه معارف را از برنامه های آتی دانشگاه جهت ارتقای این گروه دانست.
این جلسه با بازدید اعضای این کمیته از قسمتهای مختلف دانشگاه به پایان رسید.