امروز : دوشنبه پنجم آذر 1403
اخبار

اخبار


اخبار تازه ها

RSS
پنجاهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پنجاهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در روز چهارشنبه ۲۲دی‌ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
این اجلاس به مدت دو روز و با هدف سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، کمک به انسجام معاونت‌های پژوهش و فناوری مراکز آموزش عالی کشور، بررسی برنامه‌ها و سیاست‌های خرد و کلان پژوهشی و فناوری، ارتقاء سطح علمی کشور، انتقال تجارب، ارتباط نزدیک صف و ستاد و آینده‌نگری و با حضور معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برگزار گردید.
در این اجلاس که جناب آقای دکتر محمد فدایی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم نیز حضور داشتند به بحث و بررسی پیرامون افزایش کیفیت مستندات و محصولات پژوهشی، نگاه ویژه به پژوهش های تقاضامحور و کاربردی، هدفمندسازی پروژه­های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای نیاز کشور، ارتقاء رتبه دانشگاه­های کشور در نظام­های رتبه بندی بین المللی، آزمایشگاهی مرکزی، بودجه پژوهشی دانشگاه­ها و حرکت به سمت تقویت مراکز نوآوری در دانشگاه­ها و ایجاد یک اکوسیستم سالم بین دانشگاه­ها و پارک­های علم و فناوری  پرداخته شد.


 مدیر گروه معارف دانشگاه صنعتی قم به عنوان مدیر گروه برتر گروه های معارف اسلامی در دانشگاه های کشور انتخاب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: حجت الاسلام والمسلمین سعید امیدیان مدیر گروه معارف دانشگاه صنعتی قم  از طرف دکتر رنجبران معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به عنوان مدیر گروه برتر گروه های معارف اسلامی در دانشگاه ها انتخاب شد. همچنین طی برگزاری مراسمی با اهدای لوح تقدیر از زحمات بی دریغ وی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
متن قسمتی از لوح نقدیر حجت الاسلام والمسلمین سعید امیدیان به شرح ذیل می باشد:
استاد گرانقدر
به یمن تلاش هدفمند، برنامه ریزی اصولی، قدرت تعامل و هماهنگی با واحدهای مرتبط دانشگاه بر اساس ارزیابی معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، طبق شاخص آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در سال تحصیلی 95-94 به عنوان مدیر گروه برتر گروه های معارف اسلامی در دانشگاه های کشور انتخاب شده اید.
دانشجویان دانشگاه صنعتی قم نیز دریوم الله نوزده دی با مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشجویان دانشگاه صنعتی قم نیز همراه با هزاران نفر از مردم شهر مقدس قم به دیدار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) رفتند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از مردم قم، از ایمان و معرفت دینی، قدرت علمی، اقتصاد مقاوم و حفظ عزت ملی به‌ عنوان عناصر چهارگانه‌ی اقتدار کشور و ملت ایران نام بردند و با تأکید بر وظیفه‌ی مهم مسئولان و مدیران ارشد کشور، دانشگاهیان، حوزویان، روشنفکران و فعالان سیاسی و فرهنگی برای تقویت این عناصر اقتدار، گفتند: مهم‌ترین درس قیام ۱۹دی مردم قم، شناخت دشمن و شیوه و سمت‌وسویِ دشمنی، و اقدام به‌هنگام و بادقت در مقابل او است.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که هم‌زمان با سی و نهمین سالگرد قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی سال ۱۳۵۶ برگزار شد، شناخت نیازِ لحظه و اقدام به‌هنگام مردم قم را مهم‌ترین ویژگی این حرکت برشمردند و افزودند: به همین دلیل، قیام مردم قم تأثیر خود را گذاشت و زمینه‌ساز حرکت‌های بعدی و درنهایت، پیروزی انقلاب اسلامی شد.

ایشان، انقلاب اسلامی را خیز بلند ملت ایران برای رهایی از وابستگی و عقب‌ماندگی خواندند و گفتند: قطعاً این حرکت، با ایستادگی و مخالفت کسانی که نفع آنها در وابستگی و عقب‌ماندگی ملت ایران است، مواجه خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی اظهارنظرها مبنی بر دشمن‌تراشی در انقلاب اسلامی تأکید کردند: انقلاب و ملت ایران هیچ‌گاه به‌دنبال دشمن‌تراشی نیستند بلکه آن قلدرهای زورگویی که ایران را غصب کرده بودند و از این کشور بیرون رانده شدند و منافع آنها در وابستگی و عقب‌ماندگی کشور است، امروز دشمنِ خونی و آشتی‌ناپذیر ملت ایران هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شرط اصلی از بین رفتن این دشمنی را ناامیدی دشمنان دانستند و افزودند: دشمنی‌ها با نظام اسلامی و ملت ایران وجود دارد و در مقابل، مهم‌ترین وظیفه، شناخت دشمن و اهداف او، و ایستادگی در مقابل دشمن است.

ایشان با طرح این سؤال که دشمن کیست؟ گفتند: دشمنان اصلی ایرانِ مستقل و پیش‌رونده، آمریکا، انگلیس، زرسالاران بین‌المللی و صهیونیست‌ها هستند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: البته علاوه بر دشمنان خارجی، دشمن درونی هم داریم که عبارت است از بی‌انگیزگی، ناامیدی، بی‌حالی، بی‌نشاطی، تنبلی، سیاست‌های غلط، رفتارهای بد، اختلافات گوناگون، و تنگ‌نظری.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر ما تنبلی کنیم و به‌وقت عمل نکنیم، دشمن را اشتباه بگیریم و به‌جای شیطان اکبرِ واقعی، یک برادرِ ناباب را دشمن بگیریم، ضربه خواهیم خورد.

ایشان وجود دشمنان اصلی خارجی را نه یک شعار بلکه واقعیتی مبتنی بر مبانی مستدل دانستند و گفتند: وقتی که وزیر امور خارجه به‌اصطلاح خوش‌اخلاقآمریکا در نامه‌ی خداحافظی خود، به دولت بعدی توصیه می‌کند که تا می‌توانید به ایران سخت بگیرید و تحریم‌ها را حفظ کنید، زیرا با سخت‌گیری می‌توان از ایران امتیاز گرفت، آیا این دشمن نیست؟ چرا، دشمن است اما یک دشمنِ خندان؛ و رفتار این دشمن خندان با آن دشمنی که ایران را محور شرارت می‌خواند، هیچ تفاوتی ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اینکه گفته می‌شود دشمن، یک شعار و یا دشمن‌تراشی نیست، و اگر چشم را باز کنیم، دشمن را می‌بینیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین درخصوص دشمنی انگلیسی‌ها خاطرنشان کردند: انگلیس، استعمارگرِ پیرِ ازکارافتاده، اکنون بار دیگر به خلیج فارس آمده و قصد دارد با استفاده از کشورهای این منطقه، منافع خود را به‌دست آورد و به همین دلیل در حالی که خود، یک تهدید واقعی است، ادعا می‌کند که ایران تهدید است.

ایشان گفتند: همچنین محافل انگلیسی در حال برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای کشورهای منطقه و ایران هستند و یکی از اهداف آنها، تجزیه‌ی عراق، سوریه، یمن و لیبی است و در مورد ایران هم همین نیت را دارند اما چون به‌شدت از افکار عمومی ایران هراس دارند، آن را بر زبان نمی‌آورند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: انگلیسی‌ها به زعم خود، در حال برنامه‌ریزی برای محدودیت‌ها و تحریم‌های دوران بعد از برجام و همچنین آموزش و تسلیح افراد بومی در منطقه ازجمله ایران هستند تا این افراد به جان نظام اسلامی و ملت بیفتند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از برشمردن نمونه‌های عینی از اقدامات خصمانه‌ی انگلیس ضد ملت ایران، خاطرنشان کردند: آیا این، دشمن نیست؟ آیا دشمن از این خبیث‌تر می‌توان یافت؟ بنابراین باید دشمن و شیوه‌های دشمنی او را شناخت.

ایشان با تأکید بر اینکه همه‌ی آحاد مردم اعم از مسئولان، جوانان، کارگران، و دانشگاهیان باید دشمن و اهداف او را بشناسند، گفتند: هدف اصلی دشمن، ملت ایران و نظام اسلامی است و اگر برخی اوقات نیز با برخی اشخاص یا برخی دستگاه‌ها و نهادها دشمنی می‌کنند، به این علت است که آنها در مقابل او سینه سپر کرده‌اند و دشمن می‌خواهد این افراد یا نهادها را از سر راه خود بردارد.

رهبر انقلاب اسلامی مهم‌ترین وظیفه‌ی مسئولان، دانشگاهیان، حوزویان و فعالان فرهنگی و سیاسی را در چنین شرایطی، بالا بردن قدرت کشور و مقاوم‌سازی از طریق تقویت عناصر اقتدار ملی» دانستند و افزودند: یکی از مهم‌ترین عناصر اقتدار و تحرک کشور، ایمان دینی مردم به‌ویژه جوانان است، زیرا در طول ۱۴۰ سال گذشته، هر حرکت جریان‌ساز و تأثیرگذاری که در کشور روی داده است، عنصر اصلی آن، ایمان دینی بوده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به قضایایی همچون تحریم تنباکو، مشروطیت و ملی شدن صنعت نفت اشاره و تأکید کردند: در همه‌ی این قضایا، ایمان دینیو پیشاهنگی علما و روحانیون به‌عنوان مظهر دینداری مردم، حرف اول را می‌زد و هرگونه انحراف یا شکستی که در این قضایا به وجود آمد، به‌دلیل دوری از عنصر دینی و کنار گذاشته شدن علما بود.

ایشان به نقش بی‌بدیل ایمان دینی در قیام پانزده خرداد، پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و قضایای دیگر در سال‌های اخیر اشاره کردند و گفتند: امروز تلاش گسترده‌ای برای تضعیف یا از بین بردن ایمان دینی در مردم به‌ویژه جوانان در جریان است اما باید این عامل اقتدار را حفظ و تقویت کرد.

رهبر انقلاب اسلامی، شرطِ تأثیرگذاری ایمان دینی را همراه شدن آن با معرفت دینی دانستند و افزودند: معرفت دینی یعنی حضور دین در جامعه، سیاست، اقتصاد و اداره‌ی کشور و به تعبیری همان جمله‌ی معروف مرحوم مدرس که گفت : دیانت ما عین سیاست ما است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به برنامه‌ریزی و طراحی هیئت‌های اندیشه‌ورز آمریکایی و انگلیسی برای مقابله با دین سیاسی و جدایی دین از سیاست خاطرنشان کردند: آنها به‌دنبال دینِ گوشه‌ی مسجد و داخل خانه و فقط در درونِ افراد هستند و نه دینِ همراه با عمل در اقتصاد و سیاست و زیربارِ دشمن نرفتن.

ایشان تأکید کردند: دشمن از آن دینی می‌ترسد که دولت، اقتصاد، قدرت، سیاست، ارتش و سیستم مالی و اداری دارد، بنابراین معرفت دینیِ صحیح، منفک نشدن دین از زندگی و سیاست است.

رهبر انقلاب اسلامی، قدرت علمی را دومین عامل اقتدار کشور خواندند و گفتند: با وجود خباثت‌های برخی عناصر خودفروخته که سعی در ناامید کردن جوانان و کوچاندن آنها از کشور دارند، اما جوانان انقلابی و مؤمن ایستاده‌اند و به حرکت علمی خود ادامه می‌دهند که یک نمونه‌ی آن در دیدار چند روز پیش نخبگان بسیجی و مدال‌آور دانشگاه صنعتی شریف مشاهده شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: یکی از راه‌های مقاوم‌سازی کشور، ادامه‌ی حرکت علمی است، بنابراین حرکت علمی نباید متوقف شود و همچنین نباید شتاب آن کاهش یابد.

ایشان از اقتصاد مقاوم به‌عنوان سومین عامل اقتدار کشور یاد کردند و افزودند: نباید مردم دچار مشکلات اقتصادی گوناگون همانند بیکاری و رکود باشند و مسئولان هم فقط حرف بزنند زیرا هدف اصلی از تحریم‌ها، ایجاد مشکلات اقتصادی و فشار بر مردم و جدا کردن آنان از نظام است و حتی در برداشتن تحریم‌ها نیز به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که مشکلات باقی بماند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: پادزهر این طراحی دشمن، همان اقتصاد مقاومتی است که بارها گفته‌ایم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر کشوری اقتصاد قوی داشته باشد، پول آن کشور ارزش پیدا می‌کند و مسئولان و مردم آن نیز دارای اعتبار می‌شوند.

ایشان افزودند: یکی از راه‌های اصلی مقاوم‌سازی اقتصاد، رهایی از وابستگی به درآمد حاصل از فروش نفت است زیرا قیمت نفت، اهرمی در دست دیگران برای فشار به کشورها است.

رهبر انقلاب اسلامی حفظ عزت ملی را چهارمین عامل اقتدار ملی برشمردند و تأکید کردند: عزت ملی به معنای حفظ عزت کشور و ملت در مذاکرات بین‌المللی و رفت‌ و آمدهای دیپلماتیک، و زیر بار زور نرفتن است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع‌بندی این بخش از سخنان خود خاطرنشان کردند: اگر این عناصر اقتدار ملی را بشناسیم و تقویت کنیم و نسبت به اهداف و روش‌های دشمن نیز آگاهی پیدا کنیم، می‌توانیم در مقابل طراحی‌های او برنامه‌ریزی و مقاومت کنیم اما اگر این عناصر را نشناسیم و بصیرت نداشته باشیم، ممکن است به دشمن، کمک هم بکنیم و به جای دشمن، دوست و جبهه‌ی خودی را هدف قرار دهیم.

ایشان با اشاره به تلاش دشمن برای از بین بردن عوامل اقتدار ملی، گفتند: از بین بردن  ایمان، حیا و عفاف، پایبندی به مبانی دینی و حاکمیت دین، متوقف کردن حرکت علمی، مخدوش کردن عزت ملی  و  تضعیف دستگاه‌ها و نهادهایی که مظهر اقتدار کشور هستند  از برنامه‌های دشمن است که باید در مقابل آنها ایستاد.

رهبر انقلاب اسلامی،  حمله به سپاه، بسیج و شورای نگهبان  را در چارچوب طراحی دشمن برای تضعیف دستگاه‌ها و نهادهای مظهر اقتدار کشور خواندند و افزودند: من کاری به بگومگوهای اخیر رؤسای دو قوه ندارم زیرا موضوع مهمی نیست و به حول و قوه‌ی الهی تمام می‌شود؛ اگرچه دشمن به‌دنبال بزرگ ‌نمایی آنها است اما همه باید وجود یک قوه‌ی قضائیه‌ی مستقل و شجاع را قدر بدانند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: من همواره از دولت‌ها، از مجلس شورای اسلامی و از قوه‌ی قضائیه حمایت کرده و می‌کنم اما باید دید، دشمن به‌دنبال چیست و او را در رسیدن به اهدافش ناکام گذاشت.

ایشان تأکید کردند: امروز مهم‌ترین اهداف کشور، داشتنِ دستگاه امنیتی قوی، دستگاه نظامی مقتدر و مردمی، حرکت عظیم مردمی به نام بسیج، روحانیت آگاه به زمان و حاضر در صحنه، قوه‌ی قضائیه‌ی مقتدرِ کامل، و دولت برنامه‌ریزِ دقیق و شجاع است زیرا با تأمین این اهداف، حرکت ملت ایران موفق خواهد شد و باید هر کدام از این عناصر که موجود نیستند، تأمین، و عناصر موجود، حفظ شوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به رویش‌ها و حرکت‌های علمی و فرهنگیِ پرشمار و فراگیر جوانان مؤمن و انقلابی در کشور، گفتند: امروز بهترین مدال‌آوران کشور در مسابقات علمی، جوانان بسیجی هستند و جوانان نخبه، باهوش و همچنین اساتید دارای فکر، انگیزه و عزم انقلابی در عرصه‌های علمی، فرهنگی، هنری و سیاسی فعال هستند و ما مسئولان وظیفه داریم هر چه می‌توانیم به این جوانان پرانگیزه کمک کنیم.

ایشان با اشاره به شناخت نادرست دشمن از ملت ایران، فتنه‌ی ۸۸ را نمونه‌ای از خطاهای محاسباتی دشمن برشمردند و خاطرنشان کردند: دشمن در سال ۸۸با به ‌راه‌ انداختن فتنه به خیال خود کار را به نقاط حساس و باریک رساند اما ناگهان حرکت عمومی ۹ دی که از جنس حرکت ۱۹ دی ۵۶ بود، همه را مبهوت کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بار دیگر وظیفه‌ی همه‌ی قشرهای فعال کشور را «حفظ و تقویت عوامل اقتدار ملی» خواندند و تأکید کردند: حتی کسانی که به دین و شریعت پایبندی و دلبستگی ندارند اما ایران را دوست دارند و خائن و دشمن در لباس دوست نیستند، بدانند که حمله به ایمان اسلامی جوانان، خیانت به ایران و کشور است.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان بار دیگر درس حادثه‌ی ۱۹ دی را شناخت دشمن و شیوه‌های دشمنی و ایستادگی و مقابله به‌هنگام و همه‌جانبه در مقابل او دانستند و تأکید کردند: اگر به این درس عمل کنیم، دشمنان عنود و جهانی در مقابل ملت ایران هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
 
با حضور رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وازرت علوم، تحقیقات و فناوری  انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی برگزاری جلسه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضوان طلب احکام اعضای جدید هیات اجرایی جذب دانشگاه صنعتی قم ابلاغ گردید.
همچنین از این پس دوره جدید جلسات هیات اجرایی جذب در دانشگاه صنعتی قم برگزار خواهد شد.
در بخشی از این حکم که به امضای دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، آمده است:
امید است با استعانت از ذات اقدس الهی و در سایه همکاری و تعامل با سایر استادان به ویژه هیات اجرایی آن دانشگاه بتوانید در هدایت امور مربوط به جذب اعضای هیات علمی متعهد، متخصص و مومن به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت درگذشت یار دیرین امام
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت درگذشت یار دیرین امام پیامی را به شرح ذیل صادر کرد.
انا الله و انا الیه راجعون
 اگر استقامت، ایستادگی، همکاری و همیاری آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) با امام خمینی  (قدس) و رهبر عظیم الشان انقلاب در راه پر فراز و نشیب مبارزه علیه طاغوت و طاغوتیان نبود، نهال انقلاب شکوهمند ما این چنین سربلند و سرافراز قد نمی کشید.
ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) یار دیرین امام راحل و مقام معظم رهبری را به ملت شریف ایران ، ولی امر مسلمین و بیت ایشان تسلیت عرض می کنم و برای آن فقید علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامتی از خداوند متعال مسئلت می نمایم.
 
 
انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی ، پژوهشی و نوآوری دیگر در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای تقویت و گسترش نظام مند همکاری مشترک و در جهت استفاده مطلوب از ظرفیت ها و توانمندی های علمی ، پژوهشی و نوآوری دانشگاه صنعتی قم و شرکت آب و فاضلاب استان تفاهم نامه ای بین این دو نهاد منعقد گردید.
بر اساس این تفاهم نامه دانشگاه صنعتی قم ایده ها، اختراعات و نوآوری های خود را که مورد استفاده شرکت آب و فاضلاب می باشد را در اختیار این شرکت قرار می دهد.
همچنین مشارکت فعال و موثر دانشگاه در طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز شرکت، همکاری موثر طرفین در برگزاری کارگاه های آموزشی، نشست ها، کنفرانس های تخصصی و همایش های علمی ، ایجاد اتاق فکر مشترک بین مسئولین شرکت و اعضای هیات علمی دانشگاه از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.
شایان ذکر است این تفاهم نامه در 7 ماده با امضای دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم و مهندس علی صادق پور مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان منعقد گردید.
 
به مناسبت دهه بصیرت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ویژه برنامه گرامی داشت یوم الله 9 دی و دهه بصیرت به همت دفتر نهاد مقام معظم  رهبری در دانشگاه  بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشگاه صنعتی قم  برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مسئولین، اساتید و دانشجویان برگزار گردید حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی از کارشناسان رسانه به بررسی انتخابات سال 1388 و فتنه بعد از آن پرداخت.
وی از جمله اهداف ایجادکنندگان فتنه را  تغییرساختارنظام ازطریق تقابل بین مردم و رهبری  دانست و افزود:  هدف اصلی دشمن در فتنه 88 براندازی نظام بود .فتنه گران می خواستند مردم و رهبری را مقابل هم قرار دهند و با تضعیف جایگاه رهبری وتشریفاتی شدن آن به اهداف دیگرخود برسند.
 حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی خاطر نشان کرد: هدف دیگر دشمن مقابله مردم با مردم بود ، یعنی  دشمن تصور می کرد عده ای پیروز انتخابات هستند و یک عده ای شکست خورده انتخابات ،بعد اینها در مقابل هم صف آرایی  می کنند، یعنی وقتی عده ای به نظام بی اعتماد شدند و اعتمادشان از نظام سلب شد آنها را به جان هم بیندازند، به تعبیر مقام معظم رهبری اگر این اتفاق می افتاد دیگر مباحث امنیتی پاسخگوی خیلی از این مسائل نمی توانست باشد. البته با رهبری آگاهانه مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) و بصیرت ملت شریف ایران دسیسه های دشمن نقش بر آب شد.
از جمله دیگر قسمت های این برنامه شعر خوانی حماسی بوده است.

به مناسبت دهه بصیرت برگزار شد

دوشنبه سیزدهم دی 1395 ساعت 11:21 ق ظ
شرکت دانشگاه در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ، فناوری وفن بازار جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از ریاست
شرکت دانشگاه صنعتی قم در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ، فناوری وفن بازار جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از ریاست محترم دانشگاه
دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان قم با رئیس دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سردار مجتبایی فرمانده نیروی انتظامی استان قم با دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار سردار مجتبایی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه دانشگاه صنعتی در پیشبرد اهداف صنعت استان افزود: دانشگاه صنعتی قم در اجرای پروژه های پژوهشی نیروی انتظامی می تواند کمک شایانی داشته باشد.
دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم نیز افزود: تعاملات نسبتا خوبی بین صنعت استان و دانشگاه ایجاد شده است. همچنین برخی ارگان های دولتی نیز اولویت های پژوهشی خود را با دانشگاه در میان گذاشته و صنعت استان نیز  معضلات پژوهشی خود را به دانشگاه واگذار نموده است که با یک برنامه ریزی منسجم در حال رفع این نیازها هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن اشاره به حضور این دانشگاه در نمایشگاه خاتم الانبیاء خاطر نشان ساخت: دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان در این نمایشگاه بسیار مورد توجه مسئولین کشوری به ویژه مسئولین ناجا قرار گرفت. ان شاءالله بتوانیم  در زمینه های مختلف به ویژه علمی و پژوهشی تعاملات موثری را با هم داشته باشیم.
 
گروه جهادی آل طه برترین گروه جهادی استان قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: گروه جهادی آل طه ی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در جشنواره شکوه هجرت و مالک اشتر عنوان موفق ترین و برترین گروه جهادی استان قم را به خود اختصاص داد.
طی برگزاری مراسمی با حضور سایر گروه های جهادی، سردار غلامرضا احمدی فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) با اهدای لوح تقدیر از گروه جهادی آل طه ی  دانشگاه صنعتی قم تقدیر و تشکر کرد.
در بخشی از متن لوح تقدیر گروه جهادی آل طه آمده است:
در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط فرماندهی سپاه امام علی بن ابی طالب در وضعیت و عملکرد سال  1395گروه جهادی آل طه مفتخر به کسب رتبه موفق ترین گروه جهادی در ششمین جشنواره استانی مالک اشتر می باشد.
شایان ذکر است  از جمله  فعالیت های این گروه با حضور در روستای تنگه آبادان و روستای چمن گلین شهرستان گیلان غرب استان کرمانشاه در نوروز و تابستان 1395 به شرح ذیل می باشد:
لوله کشی آب منازل کل روستای چمن گلین، 2 هزار متر سیمان کاری و ایزوگام سقف منازل، ساخت 3 عدد سرویس بهداشتی در منازل روستا، ارائه طرح توریستی و گردشگری در راستای اقتصاد مقاومتی، برگزاری کلاس های فرهنگی در مقاطع سنی کودک و بزرگسال، برگزاری برنامه های مذهبی، زیبا سازی روستاها ، تعمیرات مدارس روستاها و...

گروه جهادی آل طه برترین گروه جهادی استان قم

سه شنبه هفتم دی 1395 ساعت 7:59 ق ظ
اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران

چهارشنبه یکم دی 1395 ساعت 1:55 ب ظ
محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: محفل انس با قرآن کریم با حضور استادحامد شاکر نژاد قاری بین المللی و مدیر طرح ملی تلاوت کشور به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
این محفل پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر همراه با برنامه‌هایی دیگر  از جمله  تواشیح و تلاوت قرآن کریم  در سالن همایش‌های شهید آخوندی دانشگاه برپا گردید.